Időlegesen lejöttem a Tinderről, de egy-két pasival már a Viberen és a Whatsappon volt kapcsolódás. Velük folytattam a beszélgetést. Az egyik eléggé érdekesre sikerült:

Emberünk übercuki kiskutyával az ölében ül, szép tiszta tekintettel néz a kamerába. Nem is tudom, talán Rita jelölte be még az első estén. Én is tetszem neki, ez match.

Amerikai katona, aki Magyarországra fog jönni egy hónapon belül, itt tervezi, hogy élni fog. Csodálkozásom nem érti, hisz piciny hazánk igenis jó opció a nagy lehetőségek Amerikájához képest! Gyorsan Whatsappra kéredzkedik.

Egy héten belül akkora hatalmas érzéseket vált ki belőle a lényem, hogy már a mézes szíve vagyok és a házasságot tervezi velem. Olyan módon, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább kínai lánynak tudom csak elképzelni gyönyörű emberünk.

Kíváncsiságom éled, hogy mi sül ki ebből..

Gondolkodni nem kell, csupán mézes szíveket küldeni és csobogni a katarzisokkal, amiket ő generál. Ezekből két hét alatt egy életnyi is belefér az online térbe… átélünk hatalmas szerelmet, házasságot, örök hűséget, mikorra megtudom, hogy nem könnyű ez a katonai lét.

Hősünk katartikusan szexi hős, aki nagyon titkos dolgokban vesz részt. Annyira titkos, hogy onnan nem lehet videochat-elni… Persze számítógép melletti megfigyelő így tud folyamatosan írni. Szinte függőségi rohamokkal reagál arra, ha én épp nem írok.. Fáj neki, hisz az én csodálatos szívem és személyem az, ami tartja az egyedüli reményt az ő életében… Szinte könnyekig hatódom, hogy mennyire csodálatos lény vagyok!

A megfelelő érzelmi stádiumban azt is megtudom, hogy nehéz gyerekkora volt. Ráadásul még pici lányának anyját is elveszítette, mert meghalt. Nyugtázom, hogy tíz évvel ezelőtti lényem attól rettegett volna, hogy eret vág magán, miközben meséli, mert még annyira mély a fájdalom.

Közben persze harcol a tálibokkal és túlélünk egy veszélyes missziót, amikor én imádkozom és buzgón küldöm a gyertyalángocskákat napokig, mire életem szerelme hősként tér haza. Én ünneplem, hisz annyira szexi, hatalmas hős.

Aztán a harcban megsérült gyermekkori barátjáért izgulunk..

Itt már kicsit unalmas, hogy mire fog kimenni a játék, és vajon neki ebből mi lehet a nyeresége. Én tudom, cikket fogok írni, de mit akar ez a szerencsétlen kínai leány a túloldalon…?

Miután átélünk forrót, hideget, a katarzisok örök élet hűséggel hozzám láncolják, akkor jön a rossz hír, amitől nagyon-nagyon fél hősünk, ami még annál is rosszabb, mint a tálibok elleni halálos küzdelem…

Hogy mi a hír, arra egy ideig nem derül fény, mert emberünk eltűnik ezen a ponton több napra.

Mikor már gyöngyöző homlokkal veszem elő az özvegyi fátylam és tervezem a csajokkal tudatni, hogy gyászévet tartok, mert a tálibok lekaszabolták életem szerelmét, akkor tudom meg hogy él. Nem mondhat többet, csak annyit, hogy nem szabadul egy hét múlva, nem jöhet kicsiny hazánkba.

Ennél még szörnyűbb misszióba kell mennie. Szívem szerelme örökké várok rád, persze… ennek soha nem lesz vége, kínai leány kitartó… de mivégre?

Ezen a ponton jön elő, hogy csakis egyedül én vagyok az, akinek a legfontosabb dokumentumait el tudja küldeni. Mert a világon az egyedüli egyetlen örök szerelme vagyok, akiben megbízik.

A drága kincstári zubbonyt szaggatja, mikor megkérem drága szerelmem, hogy élete fontos iratait a katonai protokoll szerint őrizze meg. Hisz annyira szeretem őt, kardomba is dőlnék, ha bármi baja esne a postán…

Ezen a ponton fordul a kocka és feladja. Megkapom a magamét. Megtudom, hogy nem tudja, hogy meg fogja-e érteni valaha, hogyan lehetek ilyen. Hogy pontosan tőlem nem várta ezt, hogy ilyen szörnyű helyzetben a mélybe lököm. Közli, hogy bizalmatlan vagyok és lényem olyan sebet ejt rajta, amit még a bajtársai halála során sem élt át…

Nem tudom él-e még, vagy halálát okoztam-e szörnyű tulajdonságaimmal, hiszen ezen a ponton viharos gyorsasággal megszakítja a levelezést velem…

Talán több életen át fogom cipelni ezt a karmát és meg kell találjam hogyan tudok ilyen bűntudattal élni ezentúl…

Azt tudom, hogy tíz évvel ezelőtt biztosan belebonyolódom ebbe valamelyik ponton. Pszichológiai szempontból nagyon alaposan felépített profil és kommunikáció.

Féltem a fiam kortársait, ha ilyenbe keveredik valamelyikőjük, hol tud kijönni? Éberség és jó adag cinizmussal átszőtt élettapasztalat kell ahhoz, hogy az egónk és a szerelem utáni vágyunk ne csavarjon fel erre a csalásra.

Azt viszont ma sem tudom, hogy mi végre volt ez az egész, mi lett volna az ő nyeresége????

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük