– Majd mikor ezer meg ezer kalandos úton megérkezel hozzám az Óperenciás tengeren túlról, mituán megharcoltál mindenféle fával és a vártornyomhoz érkezel, akkor én jó királylányhoz méltón várok.
– Észre sem veszed és elrabollak.
– Befonom a hajam, leeresztem a toronyból és fel tudsz jönni. Csak azt nem tudom hogyan jutunk le…
– Ha már mellettem leszel, ez nem fog gondot okozni.. A negyedik dimenzió az idő… a mértékegység viszont méter, tehát csak pár métert kell várnunk.. Majd átmegyünk a köztudatba és a következő sarkon jobbra már kint is vagyunk..
– 202 kilométernyi métert kell még várnom, mert annyira vagy most tőlem. Pontosan ennyi métert fogok várni Rád. Királylányként ez sima ügy. A köztudat pedig pipa, mert legutóbb látott a szomszéd este, amikor itt voltál. De mi van a következő sarkon lévő jobb kanyarral?
– A fény a köztudatban jobbra kanyarodik. Ez a köztudat KRESZ szabály. Ezt neked is tudni kellene, különben karambolozunk a kutyaordításokkal. Amelyek menetirány szerint mindig balra kanyarodnak. A cicadorombolásról meg tudott, hogy segít a sok-sok kilométernyi idő kivárásában. Felgombolyítja azt. Tudtad?
– Na ezt speciel tudom. Ezért van cicám, tudod ők jobb kanyarosak. Ebben speciálisan kiképzett cicám van. Neked van köztudat KRESZ jogsid?
– Igen ovi előtt 4 évvel kaptam.
– Ezek szerint ki fogsz tudni szabadítani.
– Ezek szerint minden bizonnyal…

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük